SQNS. Mallorca

SQNS ha creat aquest blog específic pels temes de Mallorca i els mallorquins. Molta reflexió i crítica. Política, cultura, turisme, reflexions,...

7.16.2006

Per què hi ha lleis Pedro J., amic meu?



Pregunta absurda.
Vist la jurisprudència que ha creat Pedro J., director de El Mundo, amb la piscina dissenyada per la seva dona, Agatha Ruiz de la Prada, el millor que pot passar és passar-nos pel forro TOTS les lleis. Total, per què uns si i uns no?

Au mallorquins i nous vinguts, començau a fer piscines i edificacions on vos plagui, tant si és en la vostra finca com a la plaça del poble. No passa res! Ah! que no tens influència i aniran per tu. Don't worry, crea un bloc i influeix en l'opinió de la gent.

Com que la sostenibiltat se sostenta en allò insostenible, el millor que podem fer és aguantar-ho. Construiu germans, construiu. A ca vostra, a ca el veí, als llocs públics,... També podeu fer piscines a les carreteres. no passa res. Mallorca encara està massa poc construïda, queda molt de territori per construir. Ah! i per cert! a tots aquell que vos quedi un poc d'estima per la terra, per favor, feis el cor fort, posau-vos una corassa i anau a plorar en unes altres terres. O millor, plorau, plorau, però haureu de dessalar les llàgrimes. Els vostres plors regaran la terra. Potser així la natura exuberant es revelarà contra les edifciacions. és l'única forma. No espereu que ho facin ni els polítics, ni els habitants d'aquesta illa. Volem ciment!

L'única llei només pot ser la natura, perquè està clar que la política no ajuda i per tenir el que tenim val més no tenir res. Preferesc viure en un lloc on valgui la llei del més fort que no la llei del que té més autoritat.

Odii viure en un lloc on fan parts triades. Vull que aquesta illa s'ompli de ciment i carreteres. No és just que alguns haguem de gaudir només de la pols que ens arriba dels altres!

MISERABLES!

Aquí teniu la versió de Pedro J.

Gràcies Pedro. Ja era hora que algú creàs jurisprudència i demostràs que a Mallorca cada un és lliure de fer el que li passi pels collons tant a la seva propietat privada com a una zona de lliure pas. Ara tots serem més lliures i al mateix temps més presos. Gràcies de nou guapo, mua!


I aquí teniu la famosa i elegant piscina. ÉS UN LLOC FANTÀSTIC PER ANAR A VISITAR. NO NOMÉS ÉS UNA PISCINA, SINO QUE ÉS UNA PISCINA QUE HA CREAT HISTÒRIA. PER TANT ÉS DIGNE DE VEURE. A MÉS, CAPGIRA TOTS ELS CRITERIS CONCEPTUALS SOBRE SOSTENIBILITAT. FINS ARA TOTS ESTÀVEM EQUIVOCATS DEL QUE VOLIA DIR SOSTENIBILITAT TANTA SORT QUE EN PEDRO J. ENS HO HA ACLARIT. GRÀCIES PEDRO, ETS EL QUE NO HI HA. MOS VEURE A PULA GOLF.