SQNS. Mallorca

SQNS ha creat aquest blog específic pels temes de Mallorca i els mallorquins. Molta reflexió i crítica. Política, cultura, turisme, reflexions,...

7.12.2006

Això és sostenibilitat: lliçons apreses

L'altre dia a Dolorespop Julio feia ressò del tema de sostenibilitat pel tema de l'anunci d'Acciona.

Doncs l'anunci d'Acciona és fantàstic respecte al que altres entenen per sostenibilitat.

Resulta que el director de "El MUNDO" Pedro J. Ramírez (i què putes vol dir J.?) va fer una piscina il.legal damunt les roques devora la mar enfront del seu "chalet" de Sa Costa des PINS (absténgase de nombrar Palma de Mallorca, periodistas de la prensa rosa).
La piscina va dur molta pol.lèmica perquè encara que l'ajuntament i el batle de Son Servera, Damià Ripoll, ho consentissin, anava contra la llei de costes. Una altra vegada es demostra que les lleis no serveixen de res, només per fer por a la gent idiota, tonta, beneita, innocent, ignorant. Però els altres se les passen pels forros tant tranquis.

Avui apareix aquesta notícia al Diario de Mallorca:

Madrid acepta la propuesta de Pedro J. Ramírez del uso escolar para la piscina
El titular tendrá exclusividad en julio y agosto, entre otros meses, y habrá carteles "didácticos"


NO té desperdici. La notícia ens aclara que és la sostenibilitat. O al manco jo així ho he entès.

Sostenibilitat és:

1. Que l'edificació o forat en aquest cas, no caigui, en aquest cas, no vessi.
2. Que es faci de forma que no respecti les lleis vigents.
3. Aconseguir per tots els mitjans possibles que les autoritats siguin del color que siguin, en aquest cas PP a Son Servera (urbanisme), UM al Consell de Mallorca (pla territorial) i PSOE a Madrid (costes), no tan sols facin la vista grossa sinó que també defensin el projecte amb carn i ungles.
4. Ensenyar als escolars el que entenen ells per sostenibilitat: piscina il.legal, alegalització, difusió, aprenentatge didàctic amb treball de camp.

Més clar aigua. (i mai millor dit ;-) )